Verktøylinje

Del på:

Søk

Du er her:

Rørlegger hjelp

Rørlegger hjelp

På tide å gjøre noe med badet? Eller har du kanskje nye planer for kjøkkenet? Et våtrom stiller strenge krav til produkter og utførelsen av arbeidet, og det er derfor lurt å sikre riktig fagpersonell til prosjektet. I de fleste tilfeller er du avhengig av dyktig rørleggerhjelp for å få et godkjent rom.


Velg riktig rørlegger

Valg av seriøs og skikkelig rørleggerhjelp er første skritt på veien. Her kan du enkelt bruke søkemotoren til å finne frem til gode rørleggerbedrifter i ditt lokalområde. Alle bedrifter i denne oversikten er medlem av Rørentrepenørene Norge. Dermed kan du være trygg på at du får autorisert rørleggerhjelp.

Du kan også søke opp bedriftene på ulike anbudstjenester og via Google, for å finne ut mer om hva slags oppdrag den aktuelle bedriften tar på seg.
 

Hent inn flere anbud

Det er lov å hente inn pristilbud fra flere bedrifter. Du kan spare mye penger på rørleggerhjelp ved å utnytte konkurransemarkedet. Samtidig er det viktig å ikke kun fokusere på pris. God kvalitet og pris henger tross alt sammen.

Når du først har funnet frem til en bedrift du ønsker hjelp fra, kan det være lurt å undersøke om de har erfaring med samme type arbeid du ønsker utført. Spør gjerne om de har referanser å vise til. Mange bedrifter har også slike referanser lett tilgjengelig på sine hjemmesider.
 

Godkjenning og kvalitetssikring

Alle medlemsbedriftene i Rørentrepenørene Norge har et bransjetilpasset kvalitetssikringssystem, som sikrer at din rørleggerhjelp blir utført på en riktig måte fra starten av. Dermed hindrer du reklamasjoner i ettertid.

I tillegg er det lurt å sjekke om bedriften som skal utføre din rørleggerhjelp er godkjent av Statens bygningstekniske etat eller kommunen. Etter plan og bygningsloven skal alle håndverkere være offentlig godkjent, enten sentralt eller kommunalt.
 

Beskriv oppdraget nøye

For å få en nøyaktig prisoversikt er det viktig at du sender inn en god skriftlig redegjørelse for ditt prosjekt. Vær tydelig på hvilke forventninger du har til din rørleggerhjelp for å unngå for mange uventede utfordringer langs veien.

Samtidig er det viktig å ha i bakhodet at det stort sett alltid er knyttet noen endringer langs veien ved oppussing av kjøkken og bad.
 

Vær tålmodig

Det nytter ikke være utålmodig når du skal skaffe rørleggerhjelp. Dersom bedriften du har sett deg ut har mye på agendaen, er det sjeldent lurt å ty til ny dårlig rørleggerhjelp fra en useriøs bedrift – bare fordi du ikke har tid til å vente.

Utsett heller prosjektet i noen uker. De anerkjente bedriftene har travle dager av en grunn. Vær obs på at deres travle agenda har skapt en bølge av nye useriøse alternativer som utfører slett rørleggerhjelp. 
 

Arranger befaring

Før arbeidet starter er det lurt å arrangere en befaring slik at bedriften kan gi et reelt pristilbud. Her kan du konkret vise hva du ønsker rørleggerhjelp til, og hvilke resultater du ser for deg. 

Finn en skikkelig rørlegger nær deg!

På jakt etter en skikkelig rørlegger?
Her kan du søke blant Rørentreprenørene Norges over 670 medlemsbedrifter.
Finner du ikke ønsket bedrift, begrens søket til fylke eller firmanavn.  
Hvordan velge riktig rørlegger?