Verktøylinje

Del på:

Søk

Skikkelig rørlegger

Skikkeligrørlegger.no eies og driftes av bransjeorganisasjonen Rørentreprenørene Norge. Målet vårt er å gi deg trygghet ved kjøp av rørleggertjenester, samt synliggjøre verdien av å velge seiøse samarbeidspartnere. Vi vil vise publikum at vi er stolte av bransjen vår og gi deg gode råd og anbefalinger både når det gjelder valg av rørlegger og løsninger.

 

Hvordan kjenne igjen en Skikkelig rørlegger?
I rørleggerbedrifter tilknyttet Rørentreprenørene Norge (tidl. Norske Rørleggerbedrifters Landsforening - VVS), jobber det skikkelige rørleggere.
Disse kjennetegnes ved at de følger et bransjetilpasset kvalitetssikringssystem og at de holdes faglig oppdatert. Dette sikrer at arbeidet blir utført riktig første gang, noe som også er din garanti mot vannskader.  Skulle likevel problemer oppstå mellom kunde og rørlegger lover vi å gjøre vårt for å rydde opp. Dersom du benytter en av våre medlemsbedrifter får du også tilgang til Håndverkerklagenemnda dersom noe skulle gå galt.

En skikkelig rørlegger:

 • Kjenner til Våtromsnormen og generelle bransjetilpassede regler. Rørleggeren er således din garanti for at arbeidet blir utført på forskrifts-messig måte. 
 • Kan fremlegge papirer (sluttdokumentasjon) for skikkelig utført arbeid, noe som kan være avgjørende ved kjøp/salg og i forsikringssaker. 
 • Skal ved gjennomføring av prosjekter aktivt medvirke til at kundene får klarlagt og best mulig oppfylt sine forventninger til det ferdige produkt. 
 • Henviser deg til en nøytral reklamasjonsordning hvor du kan henvende deg hvis det oppstår en tvist mellom deg og rørleggerforetaket. 
 • Kjenner til hva som er skikkelige produkter og kan installere disse på forskriftsmessig måte.
 • Jobber ikke svart.

Kvalifisert arbeidskraft
Med Skikkeligrørlegger.no har vi lyst til å vise dere at det lønner seg å kjøpe kvalifisert arbeidskraft. At den jobben vi gjør er viktig for samfunnsstrukturen. At det noen ganger bør være viktigere med kvalitet fremfor pris. At rørleggere driver med mer enn å montere blandebatterier. At bruk av svart arbeidskraft eller lettvinte løsninger kan koste deg dyrt. At rørleggere er fagfolk med yrkesstolthet som bryr seg om faget sitt og kundene sine.

Kort oppsummert: at det å handle tjenester og VVS-produkter gjennom fagutdannet rørlegger gir deg trygghet, sikkerhet, og langsiktig garanti for kvalitetsmessige produkter og profesjonelt arbeid.

Spørsmål om nettstedet?
Send oss en e-post eller ring Are Skaar Nielsen (Rørentreprenørene Norge) på telefon 955 26 270.

Du er her:

 • Hjem -
 • Om Skikkelig rørlegger
 • Personvern og informasjonskapsler

  Når du besøker vårt nettsted vil nettleseren din laste ned informasjonskapsler ("cookies"). Dette er små tekstfiler som utveksles mellom nettleseren din og vårt nettsted og som brukes for å få nettstedet til å fungere best mulig.

Finn en skikkelig rørlegger nær deg!

På jakt etter en skikkelig rørlegger?
Her kan du søke blant Rørentreprenørene Norges over 670 medlemsbedrifter.
Finner du ikke ønsket bedrift, begrens søket til fylke eller firmanavn.  
Hvordan velge riktig rørlegger?