Verktøylinje

Del på:

Søk

Du er her:

Anbefalte VA- og VVS produsenter

Skikkelige rørleggere bruker skikkelige produsenter - anbefalt av VA- og VVS Produsentenes Forening.

VA- og VVS produsentene VVP har sterkt fokus på å synliggjøre medlemsbedriftenes brede kompetanse og kvaliteten på produktene. Moderne informasjonslogistikk er også viet stor interesse med de muligheter det gir til strukturert og effektiv informasjonsdeling mot viktige kundegrupper som grossist, entreprenør og sluttkunde - både proff og forbruker. VVP har også sterkt fokus på etikk og skal opptre ryddig og troverdig, både som organisasjon og som enkeltpersoner.

 

Armaturjonsson AS selger produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme og kjøling innendørs i boliger og yrkesbygg.
F.eks. rør-i-rør og vannbåren gulvvarme, samt spesialarmatur og installasjonsmateriell
for rørleggerbransjen.

   CTC FerroFil produserer og utvikler varmtvannsberedere og modulsystemer. Selger beredere, varmepumper og varmeprodukter til VVS-forhandlere i hele Norge.
 

Danfoss er verdensledende innen energieffektive varmeløsninger som sparer kostnader og miljøet. Virksomheten tilbyr et bredt produktspekter og løsninger fra radiatortermostater, trådløse styringssystemer til Thermia varmepumper.
 
FURNES Jernstøperi ble etablert i 1958. FURNES er drevet av nyskapning og innovasjon med en rekke patenterte produktløsninger. FURNES har vært med på å utvikle standarden på flere områder innen gategods i Norden.
 
Geberit utvikler, produserer og selger høyteknologiske  installasjonssystemer, sisterner og skyllesystemer, avløpssystemer og tappevannsrørsystemer. Produktene er kjent for høy kvalitet og benyttes både til nybygg og renovering.
 
Georg Fischer AS produserer, utvikler og leverer komplette rørsystemer i plast til VA, Industri og VVS.
Vi produserer, utvikler og leverer også verktøy og maskiner for montering og sammenføyning av plastrørsystemer.
 
GLAVA® leverer til bygg, marine/offshore, akustikk/himlinger og VVA/VA/industri. Produktene er utviklet og testet for norske forhold, byggeskikk og forskrifter. Kompetanse og logistikk gjør GLAVA® til Norges ledende totalleverandør i sin bransje.
 


Gustavsberg er en av Skandinavias ledende produsenter av baderomsprodukter.Heleid datterselskap til det tyske konsernet Villeroy&Boch AG og tilhører dermed en av Europas største produsenter av baderomsprodukter.
Honeywell ECC er produsent av VVS- og byggautomasjonsprodukter med fokus på energi, sikkerhet og beskyttelse. Vi har et bredt utvalg av produkter, blant annet for varme/kjøle-anlegg, trykkreduksjon, drikkevannsfilter og tilbakeslagssikring.
 
IFØ utfordrer alle sansene når du skal innrede baderommet. Baderom skal være en total opplevelse av flere sinnsstemninger. Hvordan ser flatene på skapene ut, hvordan kjennes det å sitte på toalettet og hvordan lyder det når skuffen lukkes igjen?
Intra er en norsk fabrikk som produserer rustfrie stål  produkter som vaskerenner, servanter, wc, dispensere og urinaler til sanitærrommet og vaskekar og kjøkkenvasker til det private hjem.
 
Isoterm er Nordens ledende leverandør av miljøvennlige frostsikre rør til hus og hytteområder. Våre vann og avløpsrør er produsert for å hindre frost eller for enkelt å kunne tine frosne rør.
 
Gustavsberg Rørsystem AB med sitt norske datterselskap KJ-MA System AS er skandinavias ledene organisasjon som arbeider for utvikling og markedsføring av rørsystem i støpejern. Miljøvennlig, brannsikkert, og støysvakt avløpssystem i støpejern.
 
Kongsberg Esco AS er eneste norske produsent av ventiler, armaturer og rørdeler for vannforsyning, og en av de største i Norden.
 
KRUGE as er ledende leverandør av Montasjesystem og festemateriell for tekniske installasjoner fra enkleste bøyleklammer via hurtigmonterte klammer med dempegummi til spesial-konstruerte røroppheng. Vi tegner, konstruerer og beregner.
 
LK Systems er en ledende levrandør av systemer for radiator- og gulvvarme, tappevann og avløp, samt ulike typer av rør og rørkoblinger. I over 30 år har vi levert vannbåren gulvvarme som er økonomisk, trygt, komfortabelt og dessuten lett å installere.
 
LYNGSON as er landets ledende leverandør av radiatorer i alle former med stort fokus på fremtidens elementer med viftekonvektorer og klimaløsninger med tanke på energibesparing og varmepumpedrift (Lavtemperatur anlegg). Bredt utvalg av Designradiatorer.
 
Norsk Wavin har virksomhet innen VA, VVS og Kabelvern. Inngår i Wavin konsernet som er markedsleder i Europa innen plastrørsystemer og verdens ledende produsent av plastråvarer og plastrørsystemer; Mexichem. I Norge markedsleder innen innomhus avløp.
 
Oras Armatur er markedsleder og har siden 1945 utviklet, produsert og markedsført innovative kvalitetskraner og dusjutstyr med fokus på komfort, energisparing, brukervennlighet og design.
 

 

FM Mattson blandebatteriene utmerker seg fremfor alt med høy kvalitet og innovative tekniske løsninger som myktstengende ettgrepsbatterier og sikkerhetsbatterier. Mora Armatur er en ledende produsent av sanitetsarmatur (vannkraner for kjøkken og bad).
 

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast til vann, avløp, gass, kabelbeskyttelse og elektriske installasjoner. Smartline er et innomhus avløpsrørsystem hvor design, kvalitet og monteringsvennlighet er satt i høysetet.
 
Porsgrund er en av Norges ledende leverandører av baderomløsninger og har et bredt spekter av baderomsporslen,  dusjløsninger, baderomsmøbler og badekar.
 
Purus er en ledende aktør innenfor gulvsluk, innendørs avløp, rustfri sanitær og rustfri innredning, og er markedsleder i alle de nordiske landene.
 
ISIFLO utvikler, produserer og selger rørkoblinger i messing og kompositt og har godkjenning på vann og gass. Raufoss Water & Gas AS eier varemerket Isiflo og er også distributør av andre Albert Industries varemerker som bl.annen Ballofix og Tectite.
 
Roth leverer komplette rørsystemer for sanitær og gulvvarmeanlegg for nybygg og rehabilitering.
Med vannbåren gulvvarme får du en fremtidssikker, trygg, fleksibel, og fremfor alt en meget behagelig oppvarming av din bolig.
TA Hydronics leverer løsninger for optimal inneklimakomfort med optimal energieffektivitet for alle prosjekter enten de er små eller store.
 
Ulefos AS (tidl. Vulkan Smith AS) utvikler og distribuerer kvalitetsprodukter innen VA Teknikk, Rørinspeksjon, Utemiljø, Bygg & Anlegg og Gategods.
Uponor er ledende leverandør av Rør i Rør tappevannsystem . Vannbåren gulvvarmesystem, Fleksible rør til fjernvarme vann og avløp samt rørsystemer til varme og kjøleanlegg.
Uponor er ledende leverandør av rør og rørsystemer til Infrastruktur i Norden.
Valliant Group er Europas førende navn innen for høyteknologiske oppvarmingsprodukter som varmepumper, solvarmeanlegg og gasskjeler.

WILO er en ledende produsent av pumper og pumpesystemer for varme, kjøle og klimateknikk og håndtering av vannforsyning, spill- og avløpsvann. Wilo Norge AS er også importør av Flamco sitt produktspekter for varme, kjøle og sanitærinstallasjoner.
 
Xylem Water Solutions Norge as er spesialfirma innen pumping av vann og avløpsvann. Inngår i konsernet Xylem inc. som det ledende globale selskapet innen vannteknologi, med varemerkene Flygt, Lowara, Vogel, Godwin (standard og skreddersydde løsninger).

AVK Norge har fire kjerneområder: Vannforsyning, spillvann, gassforsyning og brannbekjempelse. Ventiler, hydranter, koplinger, rørfittings og naturlig tilhørende produkter utviklet ut fra de ønsker og behov kundene har verden over.

 

Finn en skikkelig rørlegger nær deg!

På jakt etter en skikkelig rørlegger?
Her kan du søke blant Rørentreprenørene Norges over 670 medlemsbedrifter.
Finner du ikke ønsket bedrift, begrens søket til fylke eller firmanavn.  
Hvordan velge riktig rørlegger?