Verktøylinje

Del på:

Søk

Du er her:

Våre samarbeidspartnere

Skikkelige rørleggere har skikkelige samarbeidspartnere!
 

Norske Rørgrossisters Forening arbeider for å bidra til en positiv utvikling av bransjen og medlemmene. Viktige områder for foreningen er utvikling av servicetilbud til hele VVS og VA bransjen. NRFs produktdatabase er det  viktigste  servicetilbud og inneholder  informasjon om i underkant av 300.000 unike VVS, VA- og industriprodukter fra 400 forskjellige produsenter. 

 

 

 

 

VA- og VVS produsentene VVP har sterkt fokus på å synliggjøre medlemsbedriftenes brede kompetanse og kvaliteten på produktene. Moderne informasjonslogistikk er også viet stor interesse med de muligheter det gir til strukturert og effektiv informasjonsdeling mot viktige kundegrupper som grossist, entreprenør og sluttkunde - både proff og forbruker. VVP har også sterkt fokus på etikk og skal opptre ryddig og troverdig, både som organisasjon og som enkeltpersoner. Oversikt over VVPs medlemmer finner du her.

 

* Ahlsell er totalleverandør av skikkelige merkevare produkter.
* Våre produkter og løsninger er kvalitetssikret etter ISO9001 og ISO14001.
* Ahlsell kvalitetssikrer og leverer materiell til Norges beste rørleggere.

   

Brødrene Dahl er Norges ledende VVS-grossist. Gjennom mer enn 50 proffbutikker over hele landet tilbyr vi våre rørlegger kunder rask levering av mer enn 22.000 produkter.Vi samarbeider med de viktigste produsentene i bransjen, og tilbyr alle produkter som trengs til et komplett baderom eller et avansert energi anlegg.

   

Heidenreich sørger for at din rørlegger har alt av kvalitetsvarer innen VVS. Hos oss kan rørlegger på en enkel måte velge blant kvalitetsvarer, samtidig som vår gode tilgjengelighet og service gir deg gode, trygge og langvarige løsninger. Alt dette for å gi din rørlegger de beste løsninger for deg og ditt hjem"

   

Onninen er totalleverandør av produkter og tjenester innen elektro og vvs til entreprenører, industrien og offentlige virksomheter. Vi leverer også tekniske produkter til detaljehandelen.

   

 

Finn en skikkelig rørlegger nær deg!

På jakt etter en skikkelig rørlegger?
Her kan du søke blant Rørentreprenørene Norges over 670 medlemsbedrifter.
Finner du ikke ønsket bedrift, begrens søket til fylke eller firmanavn.  
Hvordan velge riktig rørlegger?