Verktøylinje

Del på:

Søk

Du er her:

  • Hjem -
  • Møt våre talspersoner for Skikkeligrørlegger

Møt våre talspersoner for Skikkeligrørlegger

Tre flotte talspersoner uttaler seg på disse sidene. De har alle lang fartstid i rørbransjen og driver egne bedrifter. Les mer om Carsten, Hilde og Ben her.

Ben Schreier fra Nore VVS, Oslo

Ben har vært med som talsperson siden 2011. Han ønsker å øke forståelsen for faget når han nå er ny talsmann for skikkelig rørlegger.
 
– Jeg ønsker å bidra med kompetanse og ny innfallsvinkel til kampanjen. Vi trenger en ordentlig plattform slik at folk der ute skal vite hvor de finner de  skikkelige bedriftene i jungelen av tilbud, sier Schreier.
 
Schreier tok svennebrevet i 1985, mesterbrevet i 1998 og har i tillegg gasstekniker 1-eksamen. Han er daglig leder for Nore VVS i Oslo og har bygget bad i samarbeid med Fagrådet for våtrom i forbindelse med at de ga ut en brosjyre om Byggebransjens våtromsnorm.

 

Hilde Jensen fra Jensen Varme & Sanitær, Comfort Strømsø Drammen
 
Hilde har vært talsperson for skikkelig rørlegger siden høsten 2010. Hun er vår ekspert på produkter og godkjenninger.
 
— Det å kunne ha et forbrukerrettet nettsted som opplyser om hvorfor det er viktig å kjøpe VVS-produkter hos rørleggeren, er av stor verdi for forbrukeren, sier Hilde


 

 

Carsten Skottner Engh er daglig leder i Porsgrunn Rørleggerforretning
 
Carsten har i likhet med Hilde vært talsperson for skikkelig rørlegger siden høsten 2010. Han er rørleggermester og ekspert på miljøvennlig oppvarming og varmepumper spesielt.
 
– Jeg ønsker å bidra til bransjens beste, og bedrifter som er organisert i Rørentreprenørene Norge og/eller i kjeder tar del i et omfattende og viktig arbeid, sier Carsten.
 

 

 

Ønsker du å stille et spørsmål til en skikkelig rørlegger? Fyll ut skjemaet på denne siden så får du svar fra oss.

Finn en skikkelig rørlegger nær deg!

På jakt etter en skikkelig rørlegger?
Her kan du søke blant Rørentreprenørene Norges over 670 medlemsbedrifter.
Finner du ikke ønsket bedrift, begrens søket til fylke eller firmanavn.  
Hvordan velge riktig rørlegger?